Espanyol
Esports Futbol 27/11/2011

Un Espanyol ple de baixes confia en trencar la sequera golejadora contra l'Osasuna

Aquest vespre a les 18 h, els homes de Pochettino reben l'Osasuna amb l'esperança de trobar el camí del gol, encara que el tècnic argentí no podrà comptar amb dues de les seves millors cartes ofensives, Sergio García i Walter Pandiani, lesionats

Natalia Arroyo
2 min
Álvaro Vázquez es lamenta per un penal que no xiula l'àrbitre.

BarcelonaFa 225 minuts que l'Espanyol no marca un gol. És a dir, dos partits i mig, des que Álvaro Vázquez va aconseguir l'empat a un a la Rosaleda contra el Màlaga. Aquest vespre a les 18 h, els homes de Pochettino reben l'Osasuna amb l'esperança de trobar el camí del gol, encara que el tècnic argentí no podrà comptar amb dues de les seves millors cartes ofensives, Sergio García i Walter Pandiani, lesionats.

L'Osasuna és, a priori, un rival idoni per recuperar el gol. Els navarresos visitaran Cornellà-El Prat amb l'etiqueta de segona pitjor defensa del campionat per culpa dels 24 gols que han encaixat en dotze partits. Tot i l'estadística, seria un error pensar que l'Osasuna és un equip tou o mal organitzat en defensa. El conjunt que entrena Mendilibar pot presumir d'haver aconseguit acabar quatre partits amb la porteria a zero i, sòlid darrere, haver pogut sumar un punt en tres. La culpa de ser el penúltim classificat en la trista llista de gols encaixats la tenen les golejades contra el Reial Madrid 7-1 al Santiago Bernabéu i 8-0 contra el Barça al Camp Nou, que suposen el 87% dels gols totals rebuts.

Torna Forlín, perilla Baena

Després de complir el seu partit de sanció, Forlín torna a estar disponible i podria recuperar el seu lloc al doble pivot en detriment de Baena, que el va suplir contra els txuri-urdin. L'altra opció que valora Pochettino és mantenir l'andalús al mig del camp, al costat de Forlín, i pujar Romaric a l'atac a la banda esquerra. L'altra banda quedaria reservada a Vladimír Weiss, que reclama continuïtat després del bon partit que va fer a Anoeta. En defensa Pochettino no podrà comptar amb Javi López, lesionat al turmell. El seu lloc l'ocuparà molt possiblement Ernesto Galán, que ja ho va fer fa una setmana.

stats