ESPANYOL
Esports Futbol 21/08/2011

Osvaldo, a un pas de fitxar pel Roma després del seu viatge llampec a Itàlia

L'acord entre el Roma i l'Espanyol està pràcticament tancat i aquest dilluns podria ser el dia decisiu per fer oficial l'adéu del davanter blanc-i-blau al conjunt italià

Efe
1 min
Osvaldo, durant un partit de la temporada passada.

BarcelonaPablo Daniel Osvaldo, davanter de l'Espanyol, està a un pas d'abandonar l'entitat catalana i fitxar pel Roma, segons han confirmat fonts autoritzades del club blanc-i-blau, després que el futbolista viatgés a Itàlia, sense permís periquito, el 18 d'agost passat.

L'acord entre les dues entitats està pràcticament tancat. El traspàs es tancarà per una quantitat menor als 18 milions d'euros, als quals s'arribaria també amb variables. Fins ara tota l'operació s'ha dut a terme mitjançant un intermediari del Roma i aquest dilluns, han apuntat diverses fonts, serà el dia decisiu.

L'Espanyol ha baixat les pretensions econòmiques inicials que tenia davant la venda del seu golejador. La directiva va fixar el preu en 20 milions en efectiu, però la pressió del futbolista per anar-se'n i les urgències del calendari, ja que la Lliga comença, si no hi ha vaga, el pròxim cap de setmana, no han deixat més alternatives.

El viatge d'Osvaldo a Itàlia per "motius personals", segons que ha explicat el jugador al club per telèfon, no ha agradat a l'Espanyol. El club esperarà a tenir una justificació completa del davanter, però no descarta aplicar mesures disciplinàries segons el codi intern.

El Roma sembla, en aquests moments, el destí més clar del '9' blanc-i-blau. De tota manera, encara no pot descartar-se el PSG francès, que busca davanter, té l'ítaloargentí en la seva llista de candidats i disposa d'efectiu suficient per tancar l'operació sense problemes.

stats