Espanyol
Esports Futbol 04/01/2012

Pochettino: "La Copa és el camí més curt a Europa"

El tècnic argentí dóna prioritat al duel contra el Còrdova (dijous, 20h) i no reservarà res pel derbi per mirar de deixar encarrilada l'eliminatòria de vuitens

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsAbans de viatjar a Còrdova per disputar els vuitens de final de la Copa del Rei, Mauricio Pochettino ha confessat que entén la il·lusió de la grada per aquesta competició perquè sap que "la Copa és el camí més curt a Europa". Però ha recordat que "en els trofeus del 2000 i 2006 no hi havia aquesta eufòria a l'entorn, i la nostra obligació és aïllar-nos-en".

El tècnic, de tota manera, no vol frenar l'alegria de la grada: "No es pot tallar la il·lusió dels aficionats per la Copa. Tots els pensaments positius seran benvinguts i hem de canalitzar tot aquest positivisme perquè ens doni força per a un partit que serà molt dur. L'eliminatòria serà molt difícil".

La proximitat del partit contra el Barça, el diumenge 8 de gener, no canviarà els plans del tècnic. "No m'influencia gens el derbi i no sóc un entrenador que reservi jugadors. Penso que el partit més important és el que tenim davant i l'alineació que posi demà és per treure un bon resultat", ha afirmat.

Pochettino ha destacat la profunditat de la seva plantilla: "Tenim grans jugadors capaços de suportar dues competicions, però el missatge és clar: hem de prioritzar cada partit que juguem".

El preparador blanc-i-blau ha subratllat les virtuts del Còrdova i el seu bon paper a Segona Divisió, en què és setè. "Juga molt bé, amb intensitat, i té molta gent jove. Hem de ser-hi amb els cinc sentits. A més, ja hem vist els seus antecedents quan va eliminar un primera com el Betis", ha recordat.

stats