Espanyol - Vila-real
Esports Futbol 31/01/2011

Mauricio Pochettino: “Marxem fastiguejats perquè no hem tingut la recompensa del gol”

L'entrenador de l'Espanyol crreu que “l'única gran diferència del partit no ha estat en el joc sinó en el marcador: ells han aconseguit marcar i nosaltres no”

Martí Molina
1 min
Mauricio Pochettino dóna ordres a la banda amb Juan Carlos Garrido de fons.

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, s'ha mostrat resignat després del partit per la derrota del seu equip contra el Vila-real; i és que l'entrenador argentí considera que els blanc-i-blaus han fet mèrits suficients com per “obtenir alguna recompensa”, ja fos l'empat o la victòria.

“Si hi hagués hagut una mica més de justícia, tant per ocasions com per joc mereixeríem alguna altra cosa”, ha dit Pochettino, que ha assegurat que “marxem fastiguejats perquè no hem tingut el premi del gol” en un partit on “l'única gran diferència ha estat que ells han aconseguit marcar i nosaltres no”.

Sobre el desenvolupament del partit, l'argentí considera que gol de Rossi abans del descans ha estat molt significatiu perquè ha permès que el Vila-real “tingués el partit on el volia i pogués controlar la pilota”. De totes maneres, l'entrenador ha explicat que, tot i la derrota, “es poden treure conclusions molt positives del partit”. Una d'elles, que els seus homes “no han perdut la cara a l'enfrontamenten cap moment”. I és que Pochettino ha qualificat els groguets com “un gran rival que és a la 3a posició per mèrits propis”.

Després d'una setmana marcada pels moviments extra esportius (les vendes de Víctor Ruiz i Dídac Vilà), l'entrenador ha assegurat que els seus homes “no ho han notat”, i no ha volgut acabar la roda de premsa sense “felicitar-los”.

stats