Espanyol
Esports Futbol 13/04/2011

Pochettino: "Si aspirem a Europa hem de guanyar l'Atlètic de Madrid"

El tècnic creu que va ser molt bo "tallar la mala ratxa amb un empat contra l'Hèrcules" i que l'equip es juga bona part de les opcions d'entrar a Europa League diumenge contra el conjunt matalasser

Efe
1 min
Mauricio Pochettino, durant el partit Hèrcules - Espanyol

Sant Adrià de BesósEl tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat avui que el partit contra l'Atlètic de Madrid d'aquest diumenge a Cornellà-El Prat (21.00 hores), és clau per a les aspiracions europees de la plantilla. "Gran part de la nostra il·lusió passa per aconseguir l'Europa League i si aspirem a aconseguir-ne la plaça hem de guanyar l'Atlètic de Madrid. No és un partit de sis punts, però sí que és molt important", ha apuntat el tècnic, que ha subratllat la dificultat de superar del conjunt matalasser.

Pochettino ha comentat que els seus futbolistes arriben en un bon moment: "Ha estat bo tallar la mala ratxa amb un empat contra l'Hèrcules per una qüestió anímica i psicològica. Sempre hem cregut en les nostres possibilitats, però els resultats no han acompanyat fins ara".

Per a l'entrenador blanc-i-blau el perill de l'Atlètic de Madrid va més enllà del 'Kun' Agüero. "És un dels millors futbolistes de la Lliga, però té molts més jugadors determinants i hem de prestar atenció a tots, perquè ells sols poden decidir un partit. És un rival que ens exigirà molt", ha dit.

Pochettino ha asseverat que l'esperit del grup és el mateix que en l'anada, en què l'Espanyol va guanyar 2-3: "No hem perdut esperit i tenim benzina, però sí que hem perdut altres coses en forma de lesions i traspassos que han condicionat el present. La nostra identitat i filosofia és la mateixa".

stats