ESPANYOL
Esports Futbol 01/05/2012

Pochettino: "Hem estat superiors, però en futbol el que val són els gols"

El tècnic ha aclarit que "mai dubtarà dels futbolistes" i ha demanat que "s'arribi fins al fons de les coses que han sortit", perquè "no ajuden el futbol i porten a un ambient hostil"

Efe
1 min
El tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino saluda Raúl Baena / MIGUEL ÁNGEL MOLINA / EFE

GranadaL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha considerat aquest dimarts que el seu equip ha estat superior en el partit que ha perdut per 2-1 davant del Granada, a Los Cármenes, tot i que s'ha resignat a afirmar que "en el futbol el que val són els gols".

En la conferència de premsa posterior al partit, el tècnic argentí ha reconegut que el Granada ha estat "més efectiu" i ha lamentat que els seus jugadors es desdibuixessin "després d'encaixar el primer gol", cosa que ha precisat que els està passant "en l'últim tram de Lliga".

"Hem creat més, però el partit se l'han endut ells. Hem estat superiors durant el partit, però en el futbol el que val són els gols", ha insistit Pochettino, que creu que a l'Espanyol li ha costat "reaccionar i tornar a donar la cara al xoc", i ha afegit que els ha faltat "una mica de fortuna".

El tècnic ha indicat que el partit ha estat "diferent al de l'Sporting", contra el qual van perdre per 0-3, i ha aclarit que "mai dubtarà dels futbolistes" i ha demanat que "s'arribi fins al fons de les coses que han sortit", perquè "no ajuden el futbol i porten a tenir un ambient hostil".

Després dels últims mals resultats del seu equip i davant la polèmica sorgida pel presumpte frau en el partit Espanyol-Sporting (0-3), l'entrenador periquito ha admès que "aquest final de temporada no ha afavorit a ningú", perquè "s'ha generat una situació convulsa i de nerviosisme" que li produeix "tristesa i indignació".

"Cal lluitar i no resignar-se, seguir treballant i pensar que s'han fet moltes coses bones aquesta temporada, encara que no l'hem acabat com hauríem volgut", ha conclòs Pochettino.

stats