Espanyol
Esports Futbol 16/09/2012

Pochettino: "Hem de millorar urgentment en l'aspecte defensiu"

El tècnic creu que l'equip ha fet una primera part molt bona però que li ha faltat "solidesa" després d'encaixar el primer gol en contra

M. Molina
1 min
Mauricio Pochettino i Marcelo Bielsa se saluden abans del partit entre l'Espanyol i l'Athletic Club

BarcelonaMauricio Pochettino ha acabat el partit contra l'Athletic Club amb un regust agredolç. D'una banda s'ha mostrat satisfet pel joc de l'equip al primer temps, que ha dominat amb contundència davant el conjunt basc, però de l'altra ha lamentat la falta de solidesa defensiva dels seus homes després d'encaixar el primer gol en contra.

"Hem fet un gran partit, sobretot a la primera meitat i fins al minut 10 del segon temps. El sistema de joc ha estat bo, però a partir del gol hem dubtat i no hem tingut la solidesa defensiva que s'esperava", ha explicat el tècnic argentí.

"Penso que la línia a seguir és la del primer temps, és una línia ascendent i hem de continuar treballant per millorar-la. Però també hem de millorar urgentment amb l'aspecte defensiu. No pot ser que haguem de marcar 3 o 4 gols per aconseguir la victòria", ha afegit.

Sobre l'expulsió, el tècnic de l'Espanyol ha assegurat que en desconeix el motiu. "No sé perquè m'ha expulsat l'àrbitre. Ja ho veurem a l'acta".

De la mateixa manera, també ha fet referència a Samuele Longo, que ha marcat un gol i ha donat una assistència, però que ha estat expulsat per doble targeta groga. "Aquesta experiència li ha de servir pel futur. És un jugador que ens ha de donar moltes coses però també ha d'aprendre dels errors d'avui (diumenge)". Longo ha estat expulsat per impedir el servei d'una falta –primer– i per celebrar el gol amb l'afició –després–.

stats