Espanyol
Esports Futbol 24/02/2012

Pochettino: "L'equip no està còmode a la gespa de l'estadi, no ens afavoreix en res"

L'entrenador de l'Espanyol s'ha queixat de l'estat del terreny de Cornellà-El Prat i avisa que els tres punts contra el Llevant són clau per seguir el camí cap a Europa

Efe
1 min
Pochettino dóna instruccions a San Mamés.

BarcelonaEl tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha lamentat l'estat del terreny de joc de Cornellà amb vista al partit de demà contra el Llevant i ha apuntat: "L'equip no està còmode a la gespa de l'estadi, no ens afavoreix en res i és bastant inestable".

L'entrenador blanc-i-blau ha explicat en roda de premsa que el fred de les últimes setmanes ha danyat el verd del feu espanyolista: "L'equip es trobaria més còmode en un altre tipus de terreny. No sóc expert en jardineria, nosaltres hem d'adaptar-nos, però esperem que es corregeixi ràpid perquè ens ajudi a guanyar".

Sobre el partit de demà (21 h), Mauricio Pochettino ha augurat un xoc "molt difícil, perquè el Llevant segueix sent el mateix que en la primera volta".

L'hispanoargentí ha recordat: "Una victòria suposaria tres punts claus per seguir en el bon camí, però no és fàcil mantenir el nivell, hem de generar el nostre futbol i ser efectius".

D'altra banda, el tècnic ha valorat la forma del davanter Kalu Uche, fitxatge d'hivern. "No és fàcil integrar-se en una dinàmica diferent i a més tots els nouvinguts tenen un estat de forma diferent. Uche fa temps que no competeix i es nota però estem contents i esperem que ens ajudi", ha comentat.

L'horari del partit, les 22 h, no disgusta especialment al tècnic però ha confessat que prefereix jugar al migdia: "Jo prefereixo a les 12 h, m'agrada molt més. Jugar a les 22 h perjudica aquest esport i és pitjor per als espectadors i per a les famílies. No afavoreix ningú".

stats