Espanyol
Esports Futbol 27/11/2011

Pochettino: "No hem desplegat el nostre joc i hem sigut víctimes de les pròpies errades"

El tècnic blanc-i-blau reconeix que els seus homes s'han encallat al 1r temps i considera que l'Osasuna "ha tingut massa premi" amb els tres punts

M. Molina
1 min
Mauricio Pochettino.

Cornellà de LlobregatMauricio Pochettino ha fet autocrítica a la sala de premsa i ha reconegut que els seus homes han completat una mala primera meitat, on "no han pogut desplegar" el joc que volien, i que amb el marcador en contra "han anat a remolc" durant tot el segon temps.

"No hem fet la primera part que volíem. Ens ha costat moltíssim desplegar el nostre joc i hem sigut víctimes de les nostres pròpies errades", comentava el tècnic argentí. "Al segon temps hem buscat l'empat i no l'hem pogut aconseguir. Amb el marcador en contra has de prendre alguns riscos, i això ha fet que anéssim a remolc. Però crec que l'Osasuna ha obtingut massa premi", ha resumit.

De fet, el tècnic s'ha sincerat sobre el futbol dels seus homes: "Hem tingut moltes dificultats a la primera part. Està clar que no hem tingut la lectura de joc que calia. Hem sigut lents. Els jugadors que generen joc potser no han estat al nivell que tocava. Potser és el primer partit de la temporada en què marxo una mica decebut. Però és clar que aquests tipus de partits passen en una temporada".

Per últim, Pochettino també ha parlat de Cristian Gómez, que aquest diumenge ha disputat el primer partit com a titular del primer equip. "És difícil trobar valoracions molt positives quan acabes perdent. Però per mi ha tingut una actuació acceptable", ha conclòs.

stats