Espanyol
Esports Futbol 18/02/2012

Pochettino: "No hem sabut trobar l'equilibri després del gol i l'expulsió de Galán ens ha pesat"

El tècnic argentí valora la capacitat dels seus homes de "competir bé" contra el Getafe però lamenta que la lesió de Javi López i l'expulsió final de Galán li hagin condicionat els canvis

N. Arroyo
1 min
Mauricio Pochettino i Luis García se saluden abans del partit

BarcelonaMauricio Pochettino està satisfet amb el valuós punt sumat per l'Espanyol al Coliseum Alfonso Pérez, però lamenta que l'equip no hagi sabut gestionar millor l'avantatge després del gol d'Álvaro. "Necessitem guanyar experiència per interpretar millor els partits i tenir més control en alguns moments. Després del gol ens ha faltat calma i equilibri".

De tota manera, el tècnic ha explicat que tampoc ha tingut gaire marge per ajudar l'equip amb els canvis per culpa de la lesió de Javi López als 20 minuts, que l'ha obligat a fer entrar Forlín, i l'expulsió final de Galán, que ha implicat que fos el central Amat i no el migcampista Cristian Alfonso qui entrés al camp al minut 81. Per això creu que "als jugadors els ha faltat un punt de frescor en els minuts finals", tot i que ha assegurat que l'equip "ha competit bé".

L'entrenador blanc-i-blau ha ampliat les seves explicacions sobre com ha viscut el partit des de la banda: "En la segona meitat el partit estava entrant en una fase en què calia donar més equilibri al mig del camp. Volíem trobar més solidesa i anar a buscar el partit i per això preparàvem el canvi de Cristian. Sabíem que el Getafe s'abocaria a l'atac com ho ha acabat fent. Però l'expulsió ho ha canviat tot".

Pochettino celebra el punt aconseguit però manté el to de prudència malgrat que l'equip dormi aquesta nit en zona Champions.

stats