Espanyol
Esports Futbol 16/08/2011

Pochettino: "No posaré excuses si Osvaldo se'n va"

L'entrenador blanc-i-blau s'ha mostrat preocupat davant la possible marxa del davanter, perquè aquesta "situació no és la més adient per a una bona preparació de la plantilla"

Efe
1 min
Trofeu Ciutat de Barcelona

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha confessat la seva preocupació per la possible marxa del davanter Pablo Daniel Osvaldo, però apunta que no posarà excuses si se'n va del club, "tot i que la situació no afavoreix una bona preparació de la plantilla" .

El tècnic ha explicat que els últims dies han estat complicats pel futur incert del punta italoargentí. "Hem viscut una voràgine tremenda, però aquí hi ha el meu contracte i el meu sou per afrontar-lo, tot i que no és la millor manera de començar una Lliga; necessitem molta estabilitat i això ens allunya d'aquesta dinàmica", ha reconegut.

D'altra banda, Pochettino ha afirmat que la plantilla arriba "amb bones sensacions" per començar el torneig. "Cal continuar treballant i corregir errors, però la valoració global és positiva. Les pretemporades hi són per posar-se a punt, però en les primeres jornades és com trobar un estat òptim", ha apuntat.

El preparador blanc-i-blau ha avançat que és molt possible que algun dels joves del planter que han ajudat l'equip en pretemporada siguin convocats en l'estrena de Lliga: "La gent em convenç no pel dorsal, sinó per la seva qualitat i la capacitat de treballar dins el camp; jugarà el que s'ho mereixi".

Finalment, Pochettino ha analitzat la situació del davanter uruguaià Adrián Lluna, que podria anar cedit, ja que l'Espanyol necessita alliberar una plaça d'extracomunitari. "No serà fàcil l'adaptació, i en els pròxims dies veurem si es queda o si és millor que marxi per continuar progressant", ha explicat.

stats