Espanyol
Esports Futbol 07/12/2011

Pochettino: "Parlar de fitxatges i de noms no és bo per l'equip"

L'entrenador de l'Espanyol reconeix que a l'equip li falta encert de cara a gol però reforça amb dades el bon joc de l'equip: "Som el setè equip que més remata, el segon amb més centrades a l'àrea i contra el València vam tenir el 60% de possessió"

Efe
1 min
Pochettino dóna instruccions a Mestalla.

Sant Adrià del BesòsMauricio Pochettino s'ha mantingut al marge del debat sobre la possible incorporació d'un davanter centre al mercat d'hivern i ha apuntat que parlar de fitxatges i de noms "no beneficia l'equip; no tinc dubtes sobre ningú".

El tècnic ha defensat amb dades la seva aposta futbolística: "Hi ha dotze equips que xuten menys a porta, som el setè que més remata, el segon amb més centrades a l'àrea, contra el València vam tenir el 60% de possessió i també hem estat amos de la pilota en dotze partits aquesta temporada".

És per això que Pochettino no pensa canviar el seu plantejament en els pròxims partits. "Quan un no guanya és l'apocalipsi, tots opinen i farien coses diferents i tothom és entrenador. Però aquest equip no parla de sistemes sinó de desenvolupaments tàctics i filosofia de joc marcada. Només falta efectivitat de cara al gol", ha reconegut.

D'una altra banda, l'entrenador periquito ha tancat el cas Romaric, castigat sense estar convocat la setmana passada per diverses impuntualitats: "Mai no hi va haver cas Romaric. No cal treure les coses de polleguera, és una falta que tots podem tenir en algun moment. Està tancat i oblidat".

stats