Espanyol
Esports Futbol 21/08/2012

Pochettino: "Simao ens transmetrà la seva experiència, ha de ser important"

El tècnic de l'Espanyol creu que, després de la derrota contra el Mallorca (2-1), l'equip ha de corregir coses, perquè en el futur trobaran rivals iguals

Efe
2 min
Mauricio Pochettino en un entrenament de pretemporada a Sant Adrià

Sant Adrià de BesòsEl tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha confiat aquest dimarts que el nou fitxatge blanc-i-blau, el portuguès Simao Sabrosa, sigui un jugador important al llarg de la temporada, especialment per "transmetre la seva experiència" en un vestidor molt jove.

"Ha vingut amb molta il·lusió, amb moltes ganes, participant activament en els entrenaments. Però veurem d'aquí al cap de setmana si està per jugar", ha explicat l'entrenador argentí en roda de premsa després de la sessió matinal a la Ciutat Esportiva.

Sobre el que espera del portuguès, Pochettino ha explicat: "Futbolísticament sabem el que ens pot donar i, a nivell de grup, ens transmetrà la seva experiència, ha de ser un jugador important". Tot i això, ha admès que el seu estat físic és "deficitari".

D'altra banda, el tècnic ha considerat que, després de la derrota contra el Mallorca (2-1), l'equip ha de corregir coses, perquè en el futur trobaran rivals iguals.

En aquest sentit, ha defensat el paper del jove Wakaso, que va personificar els punts forts i febles de l'Espanyol en aquest partit, en què va marcar un gol, però en què va haver de ser substituït per evitar una possible segona targeta groga.

"Estic content pel que transmet, la intensitat que dóna al joc, és una cosa que a mi m'agrada. L'ànsia per jugar fa que de vegades no mesuri les conseqüències, però de tota manera prefereixo jugadors que hagi de controlar per excessiva agressivitat", ha dit.

També s'ha referit al futur d'alguns jugadors, entre ells el davanter Álvaro Vázquez. "Aquestes situacions personals cal definir-les, perquè és clar que afecten a nivell individual i col·lectiu, mentre no se sàpiga què succeirà", ha lamentat.

"De 'mister' n'exerciré sempre, no fa falta que m'ho digui Álvaro ni ningú –ha advertit–. Cadascú ha de fer la seva funció amb total responsabilitat, però sabem que el futbolista no és un robot, té sentiments i abans que futbolista és persona. A ell el veig bé, però és difícil de quantificar el seu grau de preocupació".

Finalment, sobre la necessitat de reforçar la línia d'atac, ha lamentat que el mercat "vagi més lent del que és comú" i ha reconegut que el possible fitxatge de Felipe Caicedo "és una situació complicada, que estem estudiant, però no serà gens fàcil".

stats