Espanyol
Esports Futbol 10/12/2011

Pochettino: "Si té una bona tarda, l'Atlètic és molt perillós"

El tècnic de l'Espanyol preveu un partit "molt intens" contra l'Atlètic de Madrid, un rival que, ha advertit, si té una bona tarda, "és molt perillós"

Efe
1 min
Mauricio Pochettino a Cornellà-El Prat.

Sant Adrià del BesòsMauricio Pochettino preveu un partit "molt intens" contra l'Atlètic de Madrid, un rival que, ha advertit, si té una bona tarda, "és molt perillós". "Està concebut per ser un equip de Lliga de Campions o Lliga Europa. Però el seu inici ha estat bastant irregular, com ho ha estat per a nosaltres. És un equip que està buscant definir el seu lloc en la taula", ha explicat el tècnic blanc-i-blau.

El tècnic de l'Espanyol ha recordat que, de tots els davanters de l'equip matalasser, potser Radamel Falcao "és el que més crida l'atenció pel seu nom", però l'Espanyol s'ha preparat per controlar "sobretot al col·lectiu", ha matisat, i ha apuntat també al perill d'homes com el brasiler Diego o Adrián.

"Serà un partit intens des dels primers minuts. Tenim una gran motivació, hem treballat bé i estem preparats per a un partit que es preveu intens. Hem d'estar al màxim nivell". En aquest sentit, el preparador argentí ha reconegut que els resultats "sempre donen seguretat i confiança a qualsevol projecte", motiu pel qual confia que arribaran per l'actitud que detecta en els seus homes.

"Vivim dels resultats, pensem que és la millor manera d'acostar-nos a l'èxit i a coses positives. Durant tota la setmana hi ha hagut una bona preparació, amb la gent molt tranquil·la en afrontar els entrenaments i una preparació òptima. Només falta culminar-ho amb un bon partit", ha assenyalat.

Un objectiu per al qual podrà comptar de nou amb Sergio García i Romaric, respecte als quals s'ha limitat a comentar que "sempre és important i necessari que tots els futbolistes estiguin a disposició de l'entrenador i de l'equip".

stats