ESPANYOL
Esports Futbol 03/02/2012

Pochettino: "M'agrada que s'instal·li aquest corrent positiu i optimista en l'afició"

El tècnic dels blanc-i-blaus inclou en la convocatòria Coutinho i Uche, dos dels tres reforços del mercat d'hivern, i diu que estan bé per poder jugar a San Mamés

Efe
1 min
Pochettino amb els jugadors, durant un entrenament.

Sant Adrià de BesòsMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha assegurat que Coutinho, pel qual no hi ha "cap clàusula perquè jugui", i Uche, dos dels tres fitxatges de l'equip, estan per debutar contra l'Athletic Club i que per això els ha inclòs en la convocatòria. "Coutinho té una dinàmica de més entrenaments amb l'Inter però Kalu arriba amb més retard, tot i que els dos estan bé físicament i poden disputar el partit a San Mamés sense problemes", ha indicat.

Els fitxatges han il·lusionat l'afició, que somia amb Europa, especialment el del brasiler. "És normal, l'Inter va pagar molts diners amb ell quan tenia 15 anys. Nosaltres pensem en el dia a dia tot i que no coartarem la il·lusió de l'afició. M'agrada que s'instal·li aquest corrent positiu i optimista en l'afició", ha apuntat.

Pochettino ha descrit l'Athletic Club, rival demà dels blanc-i-blaus, com "un equip que no va amb mitges tintes", i intueix que es viurà "un partit intens" perquè "els dos anirem a guanyar des del primer minut", ja que "aquesta jornada pot marcar el nostre camí".

El tècnic dels periquitos, d'altra banda, ha confessat que enfrontar-se al tècnic de l'Athletic, el seu compatriota Marcelo Bielsa, serà especial. "Per a mi és molt més que un entrenador de futbol, m'uneixen llaços emocionals molt forts. Totes les meves paraules són des de l'afecte, el respecte i l'admiració cap a ell", ha recordat.

Finalment, Pochettino ha restat importància a la severa climatologia que els espera, segons les previsions meteorològiques, a San Mamés. "No em preocupa perquè serà igual per als dos. Jugarem amb neu, pluja o fred", ha comentat l'entrenador blanc-i-blau.

stats