Espanyol
Esports Futbol 14/08/2011

Pochettino descarta Osvaldo per a l'amistós d'aquest dilluns contra el Saragossa a la Romareda

El '9' blanc-i-blau, que podria estar molt a prop de fitxar pel Roma italià per 18 milions, s'ha quedat fora per lleus molèsties en els adductors

Efe
1 min
Osvaldo és qui marca la diferència

BarcelonaPablo Daniel Osvaldo, davanter de l'Espanyol, s'ha quedat fora de la convocatòria per al partit d'aquest dilluns contra el Saragossa, per lleus molèsties en els adductors per les quals ja s'havia exercitat al marge en el gimnàs.

El '9' blanc-i-blau també és notícia perquè tot apunta que podria estar molt a prop de fitxar pel Roma italià. El representant d'Osvaldo, Darío Decoud, està movent l'operació, que podria tancar-se aviat per uns 18 milions d'euros.

D'altra banda, Carlos Kameni torna a la convocatòria. El porter camerunès es va quedar fora de la Copa Catalunya, tant a la semifinal com a la final, per una gastrointeritis. Contra el Saragossa podria disputar el seu segon partit amb l'Espanyol en aquesta pretemporada després de jugar davant el Sevilla.

El partit de demà també serà important per al davanter uruguaià Adrián Luna. El 'charrúa', nou fitxatge, no ha tingut encara minuts com a periquito perquè ha disputat el Mundial Sub-20 a Colòmbia. El club necessita alliberar una plaça d'extracomunitari i Luna afronta un examen per convèncer Pochettino i quedar-se.

En la convocatòria no hi són els lesionats Jesús Dátolo i Felipe Mattioni. La llista la completen: Kameni, Cristian, Casilla, Javi López, Dídac, Márquez, Sergio García, Luna, Clerc, Raúl Rodríguez, Verdú, Rui Fonte, Forlín, Albín, Baena, Thievy, Héctor Moreno, Cristian Gómez, Cristian Alfonso, Luis García i Galán.

stats