Espanyol
Esports Futbol 26/10/2012

Pochettino: "Qui no estigui a gust té les portes obertes, es digui com es digui"

El tècnic nega que Simao, desconvocat per tercera setmana consecutiva, li hagi comunicat la seva intenció de marxar al mercat d'hivern. Sobre el Màlaga, diu que és un equip "equilibrat" que "està enlluernant a la Lliga i a Europa"

Efe
2 min
Mauricio Pochettino, en roda de premsa

Sant AdriàMauricio Pochettino s'ha desfet en elogis cap al Màlaga, el pròxim rival de l'Espanyol aquest dissabte (16.00 hores, GolT / Canal+Liga), i ha assegurat que el conjunt andalús "està enlluernant a la Lliga i a Europa".

"Han passat per mals moments i s'han enfortit a nivell d'autoestima, serà un xoc complex per a nosaltres", ha destacat l'entrenador del conjunt blanc-i-blau.

Pochettino tampoc s'ha quedat curt a l'hora d'enumerar les virtuts futbolístiques del conjunt andalús: "Disposen de gent en atac amb molta qualitat, joc associatiu, individualitats i una defensa sòlida. És un equip equilibrat a totes les seves línies. Hem de sortir amb la màxima intensitat des del primer minut", ha dit.

Sobre la polèmica amb Simao, fora de la llista per tercera jornada conseuctiva, que podria marxar del club al mercat d'hivern, Pochettino s'ha mostrat contudent. "No sé si sortirà del club, no estic al seu cap. Cadascú pren les seves decisions pensant en la seva situació personal i ell a mi no m'ha comunicat res", s'ha limitat a apuntar el preparador.

De tota manera, Pochettino s'ha mantingut ferm en aquest aspecte: "Fa quatre anys que sóc aquí i sempre diré el mateix. Qui no estigui a gust o no vulgui pertànyer a una dinàmica i disciplina, que tenim clar qui són els que la marquen, té les portes obertes, es digui com es digui".

Pel que fa al col·lectiu, el tècnic ha assegurat que derrotar dissabte el Màlaga "confirmaria la línia ascendent". En aquest sentit, confessa que l'equip "necessitava guanyar, alliberar-se de la pressió i l'ansietat" i que espera que ara es vegi "un onze més calmat, amb el suport de l'afició".

Finalment, l'entrenador ha valorat el procés electoral en què està immers l'Espanyol: "Crec que la gent està bastant posada en el partit de demà. No és bo distreure'ns ara amb això. Hem d'aparcar aquesta qüestió durant els 90 minuts que dura el partit contra el Màlaga".

stats