ESPANYOL
Esports Futbol 13/05/2012

Pochettino: "La gent té tot el dret a expressar els seus sentiments. La decepció és palpable"

El tècnic de l'Espanyol diu en l'última roda de premsa de la temporada que vol "agrair eternament" el suport que l'afició els ha donat durant tres anys i mig

Efe
1 min
Mauricio Pochettino reconeix que és normal que l'afició periquita exigeixi més quan es genera il·lusió.

Cornellà de LlobregatMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha confessat que acomiada la temporada "amb un regust amarg per no haver aconseguit una fita important" i s'ha mostrat respectuós amb les crítiques de l'afició durant el partit davant el Sevilla.

"La gent té tot el dret a expressar els seus sentiments però en aquests tres anys i mig sempre ens han donat suport i els ho vull agrair eternament, més enllà que puguin mostrar la seva disconformitat", ha comentat. El tècnic ha confessat que "la decepció és palpable i és una crida a la unitat".

D'altra banda, Pochettino ha valorat el descens a Segona del Vila-real: "És una lliçó per a tots. Traient dos equips que estan molt per sobre, la resta hem de fer les coses molt bé. És un equip que va començar jugant la Lliga de Campions i té un pressupost que triplica el de l'Espanyol".

A més, el preparador ha felicitat l'exblanc-i-blau i actual davanter del Rayo Vallecano Raúl Tamudo per haver aconseguit el gol que donava la salvació al seu equip. "És un 'killer', el felicito perquè tenia un paper difícil. És un davanter que manté l'olfacte de gol", ha assegurat.

stats