Espanyol
Esports Futbol 12/09/2011

Pochettino: "Hem vist dos equips amb una proposta futbolística interessant, de les que agrada a l'afició"

El tècnic s'ha felicitat perquè els seus jugadors han fet un partit valent i seriós contra un rival difícil, i creu que la victòria servirà per canviar l'estat d'ànim general

Martí Molina
2 min
Mauricio Pochettino i Marcelo Bielsa.

BarcelonaMauricio Pochettino s'ha mostrat molt satisfet després de la victòria del seu equip contra l'Athletic Club (2-1) però sobretot per l'espectacle que s'ha vist sobre el terreny de joc, que ha qualificat de "proposta futbolística molt interessant, de les que agrada a l'afició".

"Penso que avui hem fet un molt bon partit entre dos equips amb una gran proposta futbolística, molt intens, que per moments hem jugat bé al futbol. Teníem al davant l'Athletic Club, un equip amb gent important, campiona del món", ha dit Pochettino, que ha afirmat que el seu equip, "a més de bones accions d'accions individuals, ha jugat a un nivell important".

El tècnic argentí també s'ha fet ressò dels comentaris previs al partit, on s'havia especulat sobre la necessitat de l'equip d'allunyar els fantasmes per començar a mirar cap amunt a la classificació: "Mai no vaig dir que hi haguessin fantasmes, vaig dir que, lògicament, amb tot el que havíem viscut durant el mercat d'estiu hi havia una mica de pessimisme i que l'única forma de canviar l'estat d'ànim era amb una victòria".

Pochettino, interrogat sobre el fet de no convocar el porter Kameni pel partit, ha assegurat que "mai no prenc decisions basades en la polèmica, sinó en decisions esportives". I sobre Sergio García, que ha anotat dos gols, ha explicat que "tot futbolista necessita partits així, els davanters viuen del gol i Sergio és un jugador que ha de seguir creixent i adaptant-se al poc recorregut que porta a aquest equip. Però sí que és clar que quan els jugadors marquen creixen en confiança".

Per últim, també ha parlat de dos dels últims fitxatges de l'entitat, Pandiani i Romaric, que han debutat al segon temps: "Ho han fet bé, tot i que encara tenen treball per fer. Són jugadors amb experiència que li han donat pausa i tranquil·litat a l'equip, que és el que necessitàvem per assegurar la victòria".

stats