ESPANYOL
Esports Futbol 07/09/2011

Pochettino: "El malestar i el pessimisme existeixen, però canvien amb victòries"

"Osvaldo era fonamental, però no em puc lamentar", ha dit el tècnic de l'Espanyol, que s'ha mostrat satisfet amb les noves incorporacions

Efe
1 min
Trofeu Ciutat de Barcelona

Sant Adrià de BesósL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assumit que entre l'afició "el malestar i el pessimisme existeixen, però també es canvien amb victòries", cosa que espera aconseguir aquest diumenge davant l'Athletic de Bilbao (22.00 hores).

"Estic conforme amb la plantilla que tinc i miro el futur amb optimisme i il·lusió. Cal girar full dels moviments del mercat i creure molt més en l'equip, en la nostra força. Hem d'estar per sobre de les individualitats i les persones", ha apuntat Pochettino.

El cas més polèmic de l'estiu ha sigut la sortida del davanter Pablo Daniel Osvaldo a l'AS Roma: "Totes les parts hi han tingut responsabilitat, no podem comptabilitzar-ne només una. Tothom ha de fer autocrítica, com quan perds i guanyes un partit. Era fonamental –Osvaldo– però no em puc lamentar".

Sobre les incorporacions, Pochettino s'ha mostrat satisfet. "M'ha sorprès l'estat de forma de Pandiani i la seva implicació, Romaric té capacitat d'arribada, és tècnic i poderós, i Weiss estava competint amb la seva selecció, és ràpid i agressiu", ha apuntat.

D'altra banda, el tècnic ha demanat "més informació" a la Federació del Camerun, ja que Kameni ha tornat aquest matí, malgrat que el seu partit contra Mèxic es va anul·lar. "Fins ahir al migdia –ha explicat– no em vaig assabentar del que ha estat passant, el nostre delegat, José María Calzón, va parlar amb el seu seleccionador, Javier Clemente", ha subratllat.

Pochettino, finalment, ha valorat l'enfrontament amb Marcelo Bielsa, tècnic de l'Athletic. "És un orgull jugar davant seu, és com el meu segon pare. Li desitjo tota la sort, diumenge que guanyi el que millor jugui a futbol. Li tinc un gran afecte i una gran admiració", ha insistit.

stats