ESPANYOL
Esports Futbol 13/01/2012

Pochettino: "No penso en el partit de Copa de dimarts, no ens distraurem"

El tècnic de l'Espanyol ha destacat del Sevilla, el seu rival de dissabte a la Lliga, "la seva capacitat per generar futbol, amb gent ràpida a dalt i amb qualitat en el joc aeri"

Efe
2 min
Mauricio Pochettino.

Sant Adrià de BesósEl tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat aquest divendres que de cara al partit de Lliga contra el Sevilla no pensa en el partit de quarts de final de la Copa del Rei de dimarts que ve davant el Mirandés, perquè "seria perjudicial".

El tècnic argentí ha augurat un xoc complicat al Sánchez Pizjuán: "El Sevilla està ferit per l'eliminació... però fins a cert punt. La victòria va reforçar la seva filosofia i moral tot i quedar-se fora de la Copa, i qui va veure el partit va comprovar que van ser netament superiors al València".

Pochettino ha destacat del Sevilla "la seva capacitat per generar futbol, amb gent ràpida a dalt i amb qualitat en el joc aeri". El preparador blanc-i-blau, malgrat tot, no renuncia a mantenir la bona ratxa dels seus. "Ens agradaria ratificar el gran moment, però haurem de mantenir un nivell molt alt per treure alguna cosa positiva", ha dit.

L'entrenador blanc-i-blau recupera els davanters uruguaians Juan Albín i Walter Pandiani: "Vam rebre la notícia de manera molt grata. Pandiani té un grau d'implicació molt elevat i aporta molt dins el vestidor. Ha estat un dels pilars fonamentals per a molta gent tot i estar lesionat, i futbolísticament ens dóna alternatives".

La situació de l'extrem argentí Dátolo, que podria abandonar el club en aquest mercat d'hivern, no ha passat desapercebuda per a Pochettino: "Prevèiem que podria ajudar des de la seva capacitat i qualitat, que la té, però són d'aquestes coses inexplicables. Potser no ha tingut la sort necessària".

Finalment, el tècnic espanyolista ha valorat l'absència del centrecampista ivorià Romaric, que no pot jugar davant els seus ex per contracte. "Són clàusules normals. El futbolista se l'ha pres amb naturalitat i també li anirà bé per recuperar-se de tres partits intensos. A més, es va sumar tard a la nostra pretemporada", ha recordat.

stats