Esports Futbol 24/08/2012

Pochettino: "La plantilla està per resoldre i això no és positiu"

L'entrenador blanc-i-blau ha expressat la seva preocupació per les altes i baixes del club, però també ha dit que espera que això no sigui "una motxilla massa dura" a l'hora d'aconseguir resultats

Ara / Efe
2 min
Mauricio Pochettino en un entrenament de pretemporada a Sant Adrià

BarcelonaEl tècnic del RCD Espanyol, Mauricio Pochettino, ha comparegut en roda de premsa un dia abans del partit contra el Saragossa d'aquest dissabte (21.00 h, GolT). L'entrenador blanc-i-blau ha expressat la seva inquietud pels diferents fronts oberts sobre possibles sortides i incorporacions al seu equip, però ha volgut remarcar que el realment important ara és sumar els tres primers punts: "Hi ha massa situacions per resoldre, una plantilla i un equip que encara s'han de definir. I això no és positiu", ha reconegut l'argentí. Pochettino, però, ha matisat que espera que això no sigui "una motxilla massa dura" i que l'equip pugui "aconseguir resultats".

En una setmana en què el tècnic ha reiterat la seva preocupació per la falta de gol i la necessitat de fitxar atacants, Pochettino ha volgut que l'atenció se centri ara en el xoc de la Lliga: "Som a 24 hores del partit i no vull desviar l'atenció. Demà a les onze de la nit ja parlarem del tema". El tècnic periquito ha recordat que a la plantilla actual "hi ha jugadors que poden desenvolupar aquesta funció, i la gent que pugui sumar-se a aquest projecte i aquesta plantilla, benvinguda sigui. Però ara és moment de centrar-se en el Saragossa i no de gastar energies en una altra cosa".

Sobre el Saragossa, Pochettino ha explicat que "els partits es defineixen a la zona més important, que és l'espai de la porteria, i ells tenen experiència i gent de qualitat per definir a les àrees". L'entrenador blanc-i-blau ha explicat que tenir la pilota "és la proposta de l'Espanyol": "Intentarem tenir la possessió, monopolitzar el joc i contrarestar el seu joc directe", ha assenyalat el tècnic.

Pochettino també ha tingut paraules per al nou fitxatge del club, Simao Sabrosa: "Ha entrenat bastant bé durant tota la setmana. Potser pensar que jugui tot el partit és difícil, però ser amb el grup i adaptar-se ràpidament a la dinàmica és el millor. Esperem que pugui aportar coses, no només a partir d'ara, sinó durant la temporada", ha declarat.

Finalment, sobre un dels jugadors amb més possibilitats d'abandonar l'equip, el davanter Álvaro Vázquez, Pochettino ha assegurat que "té la mateixa probabilitat" que la resta dels seus companys d'entrar a l'onze titular: "El veig tranquil i amb ganes de fer un bon partit", ha conclòs.

stats