Espanyol
Esports Futbol 14/01/2011

Pochettino: "Tot el grup té la responsabilitat de dissimular la baixa d'Osvaldo"

El tècnic de l'RCD Espanyol veu la seva plantilla perfectament capacitada per suplir la baixa per lesió del seu màxim golejador, Pablo Daniel Osvaldo

Redacció
1 min
Mauricio Pochettino.

Sant AdriàEl tècnic de l'RCD Espanyol, Mauricio Pochettino, veu la seva plantilla perfectament capacitada per suplir la baixa per lesió del seu màxim golejador, Pablo Daniel Osvaldo, que serà operat aviat a l'Argentina, i ha assegurat que els seus futbolistes "faran suar" el Sevilla demà al Sánchez Pizjuán.

"Tot el grup té la responsabilitat de dissimular al màxim possible la baixa d'un jugador important com Osvaldo. No només hi ha Álvaro, hi ha altres futbolistes que poden desenvolupar aquesta labor, però ell ja ha demostrat en aquests sis mesos que pot ser a l'equip i hi tenim plena confiança", ha comentat el tècnic.

L'entrenador argentí ha destacat la qualitat del Sevilla. "La gent de dalt té un potencial enorme. És un dels equips de la Lliga que més poder ofensiu té i arriba al partit en un bon moment de forma, i també anímicament. A més, voldran guanyar davant la seva afició, serà un camp i un duel difícil", ha indicat.

Pochettino, no obstant això, també ha subratllat el dolç moment en què els seus jugadors trepitjaran el Sánchez Pizjuán. "Hem fet una bona setmana d'entrenaments i moralment estem bé. Anirem amb la mentalitat de guanyar el partit i volem que el Sevilla hagi de suar i córrer molt. No regalarem res", ha dit.

Finalment, el preparador blanc-i-blau ha insistit en la importància de guanyar a aquesta mena de rivals per seguir en els llocs europeus de la taula: "Si volem ser a Europa hem d'aconseguir punts en gairebé totes les jornades, sense mirar el rival al qual ens enfrontem".

stats