Copa del Rei
Esports Futbol 06/01/2011

Pochettino: "Hauria preferit passar ronda, però caure eliminats té coses positives"

El tècnic argentí ha volgut elogiar el treball dels seus homes, tot i no haver pogut superar l'Atlètic i ha felicitat "l'esforç de tots els jugadors, han fet un gran treball"

Natalia Arroyo
1 min
Mauricio Pochettino i Quique Sánchez Flores.

Cornellà-El PratPochettino creu que l'equip "ha estat superior". El gol del Kun, ha reconegut, ha estat una autèntica llosa, impossible d'aixecar. "Som un equip que arrisquem i aquest és un risc que assumim. Avui hem sortit a buscar un gol aviat, i ens hem trobat amb un gol que ens ha matat, perquè fer tres gols no era fàcil. Però l'equip s'ha buidat, hem reaccionat a la segona part i hem tingut l'Atlètic tancat darrere".

Veu alguna cosa positiva a caure eliminat? "N'hi ha moltes, esclar, però hauria preferit continuar a la Copa. Ara seguirem treballant, que tenim molta feina per endavant". Sobre les opcions d'Osvaldo d'arribar contra el Saragossa, ha dit que són "optimistes".

"L'equip està bé, animat i ja té ganes de rebre al Saragossa". Segons el tècnic, l'Espanyol "ha merescut més, al llarg dels 180 minuts de l'eliminatòria". Sobre els canvis en l'alineació respecte al València, no té més importància, i no és cap avís. "Tothom de la plantilla és important i pot jugar".

Ha evitat parlar sobre l'àrbitre. "El detall del canvi ràpid d'Ujfalusi demostra que Quique ha entès que ha fregat l'expulsió. Hi hagut un possible penal..., però no vull donar-hi més voltes".

stats