RCD ESPANYOL
Esports Futbol 07/04/2011

Iván Alonso: "Només falta que un company es quedi embarassat"

El davanter uruguaià de l'Espanyol ha recordat avui la mala sort que està tenint el seu equip aquesta temporada amb les lesions dels seus companys

Redacció
1 min
Iván Alonso s'ha exercitat a un ritme més baix. RCDESPANYOL.COM

BarcelonaEl davanter del RCD Espanyol Iván Alonso s'ha mostrat molt sorprès per la quantitat de problemes amb les lesions que està patint l'equip aquesta temporada, com l'operació de Sergio García, la setmana que ve, d'espatlla i menisc, que l'obliga a dir adéu a la Lliga.

"Només falta que es quedi 'embarassat' un company. Hi ha lesions que són increïbles com que Forlín es trenqui la mà i el peu o que Sergio García tingui problemes a l'espatlla i al genoll. No són totes lesions musculars. Està sent una temporada atípica però el vestidor està tranquil", ha ironitzat l'uruguaià.

A la baixa del davanter del Bon Pastor també s'hi ha d'afegir la del lateral esquerra David García que estarà unes sis setmanes sense poder competir per una lesió muscular, i el migcampista Raúl Baena, que també s'està recuperant.

El futbolista també ha volgut tranquil·litzar l'afició malgrat la mala ratxa de l'Espanyol: "És normal que l'equip tingui una baixada perquè tots els tenen. A més, a la segona volta sempre és més complicada perquè tots es juguen molt. Però lluitarem fins al final per Europa amb el suport de l'afició".

Iván Alonso acaba contracte aquesta temporada i tot apunta a que deixarà l'entitat, però no es preocupa ara per això. "Prioritzar una situació individual a una col·lectiva en aquests moments és desgavellat. El grup s'hi està jugant molt, pot ser la primera oportunitat per a molta gent d'estar a Europa", ha subratllat.

stats