RCD ESPANYOL
Esports Futbol 12/04/2011

Sergio García ha passat avui pel quiròfan

El davanter de l'Espanyol ha estat operat avui del menisc esquerre i de l'espatlla dreta per l'equip mèdic del Doctor Ramon Cugat a l'hospital Quirón de Barcelona

Redacció
1 min
Sergio García

BarcelonaSergio García ha passat aquesta tarda pel quiròfan per sotmetre's a una doble operació. D'una banda, de l'espatlla dreta de la qual ja se sabia que hauria d'operar-se en acabar la temporada i, de l'altra, per practicar-n'hi una al genoll esquerre.

L'equip mèdic del doctor Ramon Cugat ha practicat la doble operació sense cap tipus de complicació a l'hospital Quirón de Barcelona.

Sergio García romandrà unes 48 hores al centre hospitalari, i llavors començarà els exercicis de rehabilitació del genoll, mentre que mantindrà immobilitzada l'espatlla per espai d'unes tres setmanes.

El temps previst per parlar d'una recuperació total, com s'havia anunciat amb anterioritat, és d'uns dos mesos. El futbolista diu adéu a la temporada però estarà en plenes condicions de poder començar la pretemporada.

Cal recordar que Sergio va patir la lesió d'espatlla durant el partit contra el Llevant i que, llavors, se li va diagnosticar que hauria de ser operat, tot i què, amb la protecció i el tractament a què havia estat sotmès es va considerar que podria aguantar fins a final de la temporada i de fet va poder seguir competint amb normalitat.

No obstant això, una fissura al menisc intern del genoll dret després del partit contra el Màlaga, el va deixar de baixa i el va fer decidir a no esperar més i sotmetre's a aquesta doble intervenció per guanyar temps i arribar en plena forma a la pretemporada.

stats