ESPANYOL
Esports Futbol 18/04/2011

Osvaldo: "Ja estava impacient per tornar a marcar"

El davanter blanc-i-blau va aconseguir un doblet contra l'Atlètic de Madrid a Cornellà-El Prat i, amb aquests dos gols, ja acumula deu dianes aquesta temporada

Redacció
1 min
Osvaldo condueix davant l'oposició de Filipe Luis. L'italoargentí, de mica en mica, recupera la seva millor forma i ahir va tornar a ser decisiu amb dos gols.

Sant Adrià de BesósPablo Daniel Osvaldo, davanter del l'Espanyol, s'ha mostrat molt satisfet després del seu doblet d'aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid a Cornellà i ha assegurat que tenia moltes ganes de seguir ajudant l'equip, després de tornar de la seva lesió, per tornar als llocs europeus de la classificació. "Ja estava impacient per tornar a marcar. Trobava a faltar jugar i estic molt content per com m'he trobat després de la lesió, pels dos gols i per la victòria. Sempre intento ajudar en el que pugui l'equip, tots intentem tirar per endavant", ha apuntat el màxim realitzador blanc-i-blau, que suma ja deu dianes.

El davanter ha assegurat que l'empat d'ahir "és just i sap a victòria" després que l'Espanyol remuntés dues vegades. "Estem tornant al que érem abans de la mala ratxa. No ens hem de relaxar i cal quedar-se sempre amb la part positiva. Tota la plantilla segueix somiant amb Europa", ha insistit.

Osvaldo, d'altra banda, ha volgut agrair el suport de l'afició: "El calor que ens transmeten és impressionant, sempre he admirat la grada de l'Espanyol". El punta només pensa ara a sumar els tres punts de Gijón. "Serà un rival dur i hem de treballar tota la setmana per emportar-nos la victòria", ha subratllat.

stats