ESPANYOL
Esports Futbol 01/03/2011

Dátolo acaba lesionat i visitarà dimecres al migdia el doctor Cugat

El jugador periquito ha acabat el matx amb el Mallorca amb una luxació als tendons peroneals del turmell dret que, després d'una primera observació, sembla greu

Redacció
1 min

Cornellà de LlobregatJesús Dátolo, jugador de l'Espanyol, ha acabat el partit contra el Mallorca lesionat, amb una luxació als tendons peroneals del turmell dret, i dimecres al migdia passarà per la consulta del doctor Ramon Cugat ja que problema, després d'una primera observació, sembla greu.

El migcampista Joan Verdú, d'altra banda, també ha finalitzat el partit amb una forta contusió al quàdriceps de la cama esquerra. Els metges esperaran a que baixi la inflamació per valorar si arriba o no a temps per al pròxim partit de Lliga, aquest diumenge contra el Llevant.

Carlos Kameni també ha deixat l'estadi de Cornellà-El Prat amb molèsties als isquiotibials. En principi no sembla important però és possible que s'exerciti a menor ritme que la resta dels seus companys per garantir la seva total recuperació i la seva presència a la porteria la propera jornada.

stats