ESPANYOL
Esports Futbol 17/05/2011

Dátolo podrà iniciar la pretemporada

El davanter, que dilluns va tornar de l'Argentina, on va ser operat d'una luxació traumàtica als tendons peroneals de la cama dreta, s'ha exercitat per primer cop a la Ciutat Esportiva

Efe
1 min
Jesús Dátolo, a la Ciutat Esportiva. RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesósEl davanter de l'Espanyol Jesús Dátolo, que va tornar dilluns de l'Argentina, ha passat aquest dimarts al matí el reconeixement mèdic amb els professionals sanitaris del club català, que han assegurat que el futbolista està "bé clínicament".

L'argentí va ser operat fa dos mesos al seu país d'una luxació traumàtica als tendons peroneals de la cama dreta. Aquest matí, el jugador ja s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva, encara que amb un pla específic de recuperació física dissenyat pels fisioterapeutes de l'Espanyol.

L'objectiu del club periquito és que Dátolo estigui en condicions de començar la pretemporada, al juliol, juntament amb la resta dels seus companys. Malgrat ser a la recta final de recuperació, el primer pas és que torni a agafar la forma i en les pròximes setmanes ja començarà amb el treball de camp.

D'altra banda, el davanter Pablo Daniel Osvaldo s'ha sotmès també a proves mèdiques que han descartat qualsevol problema muscular després de la contusió al vast intern de la cama esquerra que va patir a Saragossa. Els defenses Javi López i Raúl Rodríguez també van rebre cops sense importància.

stats