ESPANYOL
Esports Futbol 03/03/2011

Verdú millora i Rui Fonte és baixa segura per al partit contra el Llevant

El defensa, Javi Chica; el migcampista, Javi Márquez i el porter, Carlos Kameni ja s'han recuperat de les seves molèsties i arribaran a temps per jugar contra el Llevant

Redacció
1 min
Joan Verdú és dubte per al partit contra el Llevant. ANDREU DALMAU / EFE

Sant Adrià de BesósEl migcampista de l'Espanyol, Joan Verdú, millora de la contusió del quàdriceps de la cama esquerra, encara que és dubte per al partit contra el Llevant d'aquest diumenge, mentre que Rui Fonte és baixa segura per a aquest partit.

El davanter del filial Rui Fonte, habitual amb el primer equip, causa baixa per un cop que va patir en el múscul crural esquerre durant l'entrenament de dimecres. Els metges han esperat fins dijous per descartar al futbolista.

Osvaldo, per la seva banda, s'ha sotmès aquest matí a una ressonància magnètica que ha mostrat que ja està recuperat del seu trencament de la inserció de l'adductor llarg esquerre. El jugador té l'alta mèdica, encara que passarà controls periòdics per comprovar la seva evolució. Dijous visitarà l'equip mèdic de Ramon Cugat per calibrar el seu procés de recuperació.

Finalment, el lateral dret Javi Chica, el migcampista Javi Márquez i el porter Carlos Kameni ja s'han recuperat de les seves respectives molèsties i estaran a disposició de l'entrenador.

stats