ESPANYOL
Esports Futbol 21/07/2011

Verdú: "Ja hi haurà temps de preocupar-se per no marcar gols"

El migcampista blanc-i-blau ha restat importància a l'empat sense gols que el seu equip va aconseguir contra el Palafrugell aquest dimecres al vespre

Efe
1 min
Joan Verdú, durant el partit contra el Palafrugell. RCDESPANYOL.COM

PeraladaJoan Verdú, migcampista de l'Espanyol, ha restat importància durant la concentració de Peralada (Alt Empordà) a l'empat sense gols que el seu equip va signar contra el Palafrugell perquè "ja hi haurà temps de preocupar-se per no marcar gols i sumar punts", ja que "la feina que vam fer va ser bona".

El mig blanc-i-blau ha insistit que l'objectiu de la pretemporada és un altre. "Ens va faltar finalitzar les jugades. És el que més es té en compte al futbol, però aquesta és una setmana per agafar el to muscular i la forma física adequada amb vista al Ciutat de Barcelona, el pròxim 27 de juliol contra el Boca Juniors", ha dit.

Verdú s'ha mostrat molt il·lusionat pel partit contra l'equip argentí, que servirà de presentació davant la grada de Cornellà-El Prat. "Estic content perquè és un rival atractiu i pot ser que s'ompli el camp. Què millor que fer un bon partit contra un gran rival. Tant de bo es vegi un bon espectacle i guanyem", ha insistit.

D'altra banda, el migcampista ha valorat la situació del porter Carlos Kameni, que s'exercita al marge a Peralada després d'incorporar-se més tard a la concentració perquè està esperant un possible traspàs al Roma: "Kameni està amb nosaltres i segueix sent un més de l'equip. Veurem com acaba tot".

stats