ESPANYOL
Esports Futbol 24/03/2011

Verdú acaba l'entrenament amb cinc punts de sutura

Javi Márquez ha passat consulta amb el doctor Cugat, que ha avaluat l'estat del seu turmell. Duscher, Rui Fonte i Víctor Álvarez segueixen la seva recuperació

Redacció
1 min

Sant Adrià de BesósJoan Verdú, migcampista de l'Espanyol, ha acabat l'entrenament d'aquesta tarda a la Ciutat Esportiva amb cinc punts de sutura a la cella esquerra després d'un xoc fortuït, cosa que en principi no hauria d'impedir-li entrar en la convocatòria per al partit contra el Racing.

De la seva banda, el migcampista Javi Márquez ha passat consulta amb el doctor Ramon Cugat, que ha avaluat l'estat del seu turmell esquerre després de rebre una forta contusió. El català anirà entrant progressivament al grup i la setmana que ve, en principi, ja s'hauria d'exercitar amb normalitat.

En la mateixa situació es troben els tocats Rui Fonte i Víctor Álvarez, jugadors del filial que s'exerciten habitualment amb el primer equip. Els dos futbolistes ja podrien treballar al mateix ritme que la resta de membres de la plantilla d'aquí a una setmana.

Finalment, el migcampista argentí Aldo Duscher aprofitarà aquesta setmana per sotmetre's a un tractament específic per una sobrecàrrega a la musculatura isquiotibial. El cos tècnic periquito aprofita la parada de Lliga per calibrar al màxim la recuperació i posada a punt de tots els seus futbolistes.

stats