ESPANYOL
Esports Futbol 20/12/2010

Luis García: "És lamentable l'odi que tenen alguns sectors cap a l'Espanyol"

El davanter ha destacat la valentia de l'Espanyol en el derbi. "No vam tenir por, però l'1-5 no ha d'entelar l'any que estem fent. No ens hem d'apartar d'aquest camí"

Redacció
1 min
Luis García s'endú la pilota davant Iniesta en el darrer derbi. / RCDESPANYOL.COM

Cornellà de LlobregatLuis García, davanter de l'Espanyol, s'ha mostrat indignat pel tracte de "certs sectors" cap al club blanc-i-blau després del derbi contra el Barça que dissabte es va jugar a Cornellà-El Prat i que va acabar amb la derrota dels periquitos per 1-5. "Quan t'aixeques diumenge i llegeixes certes coses, veus l'odi que es té cap a aquest club en certs sectors. Em sembla lamentable", ha comentat, i ha afegit: "Això fa que em reafirmi més i que vegi que estem en el bon camí. Tants socis i simpatitzants fan més gran l'Espanyol", ha apuntat.

El davanter asturià ha reconegut la superioritat del Barça al derbi, però ha volgut destacat la valentia periquita. "No vam perdre la cara al partit en cap moment i vam arriscar avançant la línia. No vam tenir por, però l'1-5 no ha d'entelar la campanya que estem fent. No ens hem d'apartar d'aquest camí".

Luis García vol passar pàgina i pensar només en el partit de Copa del Rei de dimecres contra l'Atlètic de Madrid. "Tenim moltes ganes de reivindicar-nos al Vicente Calderón i volem endur-nos un partit que serà realment complicat".

stats