ESPANYOL-BARÇA
Esports Futbol 16/12/2010

Molina i Javi López encara s'entrenen al marge i són dubte per al derbi

Els dos jugadors encara no s'han recuperat de les seves respectives lesions i s'han exercitat al marge de la resta de la plantilla blanc-i-blava

Redacció
1 min

BarcelonaEls jugadors de l'Espanyol Manu Molina i Javi López encara no s'han recuperat de les seves respectives lesions i s'han exercitat a un ritme menor que la resta dels seus companys, de manera que la seva disponibilitat per al partit de dissabte contra el Barcelona és dubtosa, segons l'informe mèdic del club.

Manu Molina va patir la setmana passada, jugant amb el filial contra el Balaguer, una fractura nasal. El migcampista pot exercitar-se amb normalitat, però els impactes a la zona s'han d'evitar fins on sigui possible. És per això que no es descarta que, en cas de jugar el derbi, ho faci amb una màscara protectora especial.

Javi López, de la seva banda, segueix recuperant-se de la seva lesió al recte anterior de la cama dreta. El lateral dret s'ha entrenat al marge, però és possible que demà provi amb el grup.

De tota manera, és poc probable que l'andalús, en cas d'entrar a la llista, no jugui com a titular dissabte a Cornellà-El Prat, mentre que Coro ja s'entrena amb el grup.

Els jugadors del filial Raúl Rodríguez i David López, amb problemes en l'isquiotibial, segueixen treballant al marge de la plantilla, mentre que Iván Alonso no s'ha entrenat avui perquè havia d'atendre qüestions personals a Múrcia.

Finalment, el tècnic del primer equip blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, pateix un procés gripal i avui ha anat al metge després de la sessió preparatòria de la plantilla.

stats