Espanyol
Esports Futbol 17/09/2011

Pochettino: "És un repte millorar les xifres de fora de casa de la lliga passada"

L'entrenador blanc-i-blau confessa que fer l'onze titular és complicat després que Weiss, Pandiani i Romaric s'hagin integrat molt bé a l'equip

Efe
1 min
Mauricio Pochettino en un entrenament a la Ciutat Esportiva.

Sant Adrià de BesósMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha confessat a la Ciutat Esportiva que per al vestidor i el cos tècnic "és un repte millorar les xifres fora de casa de la lliga passada", ja que no guanyen a domicili des del mes de gener passat contra el Getafe.

"Tenim la pressió de sempre. Tot i que sí, que sumar fora pot ser la nostra assignatura pendent. Hem d'aconseguir més solidesa però sobretot millors resultats, ja que no crec que hàgim estat tan inferiors en el joc. De tota manera, menys els grans, tots els equips es fan forts al seu estadi", ha apuntat.

El Saragossa, segons Pochettino, arriba "amb ànsies d'aconseguir un bon resultat" després del 0-6 de la primera jornada a La Romareda, però espera que el seu equip "no falli". "Fa temps que ens costa guanyar fora però les situacions estan per revertir-les. Hem d'elevar el llistó d'intensitat", ha comentat.

D'altra banda, l'entrenador ha reconegut que fer l'onze serà complicat després de l'arribada de Weiss, Pandiani i Romaric. "S'estan integrant molt bé i encara que van amb retard estan assimilant conceptes. Són jugadors importants per la il·lusió que han creat dins del vestidor", ha afirmat el míster.

Pochettino ha valorat amb emotivitat el retrobament amb Luis García, excapità de l'Espanyol, ara a les files del Saragossa després de ser traspassat l'últim dia de mercat: "Feia molt temps que era aquí i era un jugador fonamental per a mi. Quan se'n va anar vaig parlar amb ell i li vaig donar les gràcies per aquests dos anys i mig".

stats