ESPANYOL
Esports Futbol 03/01/2011

Pochettino: "Si haguéssim acabat empat, estaríem dient que ha estat un gran partit de l'Espanyol"

El tècnic de l'Espanyol explica que els jugadors es revelaran després de perdre el partit per l'última jugada, en què el València ha marcat en fora de joc

Redacció
1 min
Mauricio Pochettino protesta una acció del partit de Mestalla.

ValènciaMauricio Pochettino ha arribat a la sala de premsa de Mestalla emprenyat i dolgut pel final del partit. Tot i haver afirmat que havia tingut "temps per treure els nervis i la ràbia" abans d'asseure's davant la premsa, l'entrenador de l'Espanyol ha explicat que entèn que l'aficionat periquito "se senti dolgut". Pochettino ha definit l'última acció de "determinant". "Els àrbitres s'equivoquen i és normal que estiguem afectats quan al 92' o 93' succeeix aquesta acció. Jo no parlaré dels àrbitres. Avui ens ha tocat la cara negativa i hem d'assumir-la", ha dit Pochettino.

L'entrenador ha avançat que "el vestidor es revelarà contra aquesta situació" i ha afegit: "Hem fet tot i més per guanyar. L'equip no sortirà afectat per la derrota".

Preguntat sobre si hi ha hagut un dèficit d'atenció en els darrers minuts, Pochettino ha estat contundent: "Si hi ha fora de joc, invalidaria tot el precedent. No analitzaré l'última jugada. Si el partit hagués finalitzat com hauria d'haver acabat, estaríem dient que ha estat un gran partit de l'Espanyol".

Per a l'entrenador periquito, l'Espanyol ha controlat "molt" el partit, "sobretot després de l'expulsió d'Aduritz". "Hem dominat i hem tingut moltes ocasions. No hem de buscar excuses, hem de fer autocrítica. Nosaltres hem arriscat, hem anat a la recerca del gol i, en cada partit que juguem, fem una clara aposta pel futbol ofensiu", ha dit Pochettino.

El tècnic ha definit el partit d'avui a València "d'accident" i ha conclòs: "L'equip ha merescut com a mínim sumar un punt a Mestalla".

stats