Esports Futbol 10/05/2011

Pochettino: "Per anar a Europa és clau guanyar el València"

El tècnic de l'Espanyol diu que fins al final de temporada han de sumar tots els punts: "Hem d'estar atents i fer els deures per si algú falla", ha explicat

Efe
1 min
Joan Verdú condueix la pilota mentre rep la falta de Dani Alves. El barceloní i Javi Márquez, una aposta de risc de Pochettino.

Sant Adrià de BesósEl tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha destacat la importància del partit d'aquest dimecres contra el València i de sumar tots els punts possibles d'aquí fins al final de temporada per classificar-se per a una competició europea. "Per anar a Europa és clau guanyar aquest dimecres i vèncer a casa el Sevilla en l'últim partit, perquè ara no depenem de nosaltres i hem de fer nou punts. Hem d'estar atents i fer els deures per si algú falla", ha dit.

El tècnic blanc-i-blau ha subratllat la qualitat del València: "Està en una posició privilegiada per mèrits propis. Té grans futbolistes i voldran mantenir-se en aquesta posició per no jugar la prèvia de Champions la temporada que ve. A més, han tingut 24 hores més de recuperació i això es nota a aquestes altures de temporada".

Pochettino confia en el seu públic malgrat l'horari i el dia del partit. "Dilluns contra l'Athletic ja hi havia més de 20.000 persones i ara hi haurà més gent, perquè saben que és un partit clau per a nosaltres, en el qual pot quedar tot bastant definit per ser a Europa", ha insistit.

Finalment, l'entrenador blanc-i-blau ha defensat l'actitud dels seus futbolistes en el derbi contra el Barça: "Hi va haver intensitat, concentració i agressivitat, però de forma correcta. No vam clavar puntades de peu ni cops de puny, no ho necessitem per demostrar la nostra filosofia de joc. Vam perdre amb dignitat al Camp Nou".

stats