ESPANYOL
Esports Futbol 30/03/2011

L'Espanyol pot ingressar un milió d'euros per la seva targeta de fidelització

En usar la targeta es rebran punts que es podran canviar per regals com ara una samarreta signada i lliurada per un jugador, un desplaçament del primer equip...

Efe
1 min
Pochettino ha estat l'encarregat de presentar la iniciativa.

Sant Adrià de BesósL'Espanyol ha presentat aquest dimecres la nova targeta fidelització, gratuïta per a socis i simpatitzants, i amb la qual pretén augmentar a 500.000 els seguidors de l'entitat i ingressar un milió d'euros per aquest concepte.

En usar la targeta, que es denominà 'My team passion', es rebran punts que es podran canviar per diferents regals. "Seran obsequis emocionals. Una samarreta signada i lliurada per un jugador; un desplaçament del primer equip; presenciar una roda de premsa...", ha assegurat Raúl Ciprés, responsable del departament de mercadotècnia del club.

L'Espanyol està intentant ampliar la xarxa d'establiments adherits a la iniciativa. De moment, la targeta ja es pot utilitzar des d'ahir en uns 500 de tot Catalunya i es busquen nous clients per Espanya.

César Cidraque, soci director de 'My Team Passion', ha comentat que el club vol arribar "al màxim nombre de targetes activades possibles", així com "créixer en la màxima quantitat d'establiments d'oci i de consum".

stats