RCD ESPANYOL
Esports Futbol 16/03/2011

L'Espanyol arriba als sis milions de l'ampliació de capital

El club blanc i blau ja ha aconseguit els sis milions mínims obligats pel crèdit sindical i a més, tindrem uns 2.000 nous accionistes

Redacció
1 min

BarcelonaEl vicepresident econòmic del RCD Espanyol, Sergio Oliveró, ha explicat avui que el club ja ha arribat als sis milions d'euros de l'ampliació de capital, el mínim al qual estaven obligats pel crèdit sindicat.

"Els sis milions per les obligacions contractuals ja ha estat aconseguits i això ja és un èxit. A més, tindrem uns 2.000 nous accionistes, una quantitat superior a l'ampliació de capital de 2004, en la qual hi havia polaritat al club i una competició interna per comprar accions", ha apuntat.

Aquest procés pot provocar canvis en el Consell d'Administració de l'entitat blanc i blava. "Si algú aporta un milió d'euros tindrà una cadira", ha apuntat el vicepresident. El club manté diverses reunions aquests dies per intentar captar el màxim nombre de compradors.

El termini de l'ampliació finalitza el proper 23 de març i Oliveró creu que es podria arribar als vuit milions d'euros. "La situació va de menys a més. No és per posar pressió a Pochettino, però en les jornades en què hem aconseguit més punts és quan hem venut més accions", ha revelat.

Aquest matí, després de l'entrenament, el tècnic blanc i blau, ha escenificat la compra d'accions per a ell i per als seus dos fills.

"És un motiu d'alegria i d'orgull. Mai he dubtat del cor blanquiblau del nostre entrenador, espero que estigui molts anys amb nosaltres", ha asseverat Oliveró.

stats