ESPANYOL
Esports Futbol 01/03/2011

El Mallorca s'encoratja a la segona part i remunta el partit a Cornellà (1-2)

Els de Michael Laudrup han aconseguit remuntar el gol inicial d'Álvaro Vázquez amb una gran segona part gràcies a l'encert de Webó (62') i de Nsue (82')

Nuria García
2 min
Álvaro ha obert el marcador contra el Mallorca.

BarcelonaL'Espanyol ha començat bé el partit contra el Mallorca, però s'ha enfonsat a la segona part, un temps en què els de Michael Laudrup han dominat amb comoditat i han remuntat el partit davant d'un Espanyol inoperant.

I això que les coses s'havien posat de cara quan al minut 18 els blanc-i-blaus s'han avançat en el marcador amb un gol d'Álvaro. Abans de la diana dels blanc-i-blaus, els dos conjunts han tingut una clara oportunitat per banda per avançar-se en el marcador en els primers minuts.

Amat ha fet caure Webó dins l'àrea (7') en una contra ben portada pel conjunt illenc, i l'àrbitre ha assenyalat penal. Això sí, com en les grans ocasions, ha aparegut Kameni. El porter ha salvat el seu equip aturant el xut de Castro. I just en la següent jugada, Callejón ha disposat d'una ocasió molt clara per bellugar el marcador, però Callejón, després d'una bona jugada, ha topat amb el pal (9').

Però l'Espanyol ha seguit pressionant i Álvaro, abans dels vint minuts de partit, ha aconseguit avançar els seus. Callejón ha fet una gran passada cap a Álvaro i el jove del planter ha definit a la perfecció davant Aouate. El gol ha aixecat els ànims de l'afició de Cornellà-El Prat, que s'ha abocat amb el seu equip.

A la mitja hora de partit, el Mallorca podria haver igualat el partit però l'àrbitre ha anul·lat el gol d'Nsue per fora de joc d'un dels jugadors illencs. I és que, si bé l'Espanyol ha gaudit d'uns bons minuts després del gol, el Mallorca ha revifat i ha passat a dominar el matx.

Al 38', Luis García podria haver ampliat distàncies, però ha enviat una falta fregant el pal dret de la porteria d'Aouate. I tot just un minut més tard, Kameni s'ha tornat a lluir per refusar un xut de Tejera.

En la segona part, l'Espanyol ha gaudit d'ocasions, però no ha sentenciat. Això ho ha aprofitat el Mallorca, que ha començat a sovintejar la porteria de Kameni. I en una falta servida a la punta dreta de l'atac dels illencs per Tejera, Webó ha rematat des de dins de l'àrea de cap al fons de la xarxa (62'), establint l'empat.

Els illencs han reaccionat gràcies i ha signat una gran segona part. Així, Kameni ha rebutjat un potent xut de Tejera i Nsue, atent, ha aprofitat el refús per superar el porter blanc-i-blau (82').

Al final, en els últims minuts, l'Espanyol ha acabat el partit amb deu després que Dátolo es lesionés al turmell dret i hagués d'enfilar camí de vestidors abans d'hora.

ESPANYOL 1

MALLORCA 2

Espanyol: Kameni; Chica, Amat, Galán, Javi López; Duscher (Rui Fonte 86'), Verdú (Dátolo 76'), Luis García (Manu Molina 65'), Sergio García, Callejón, i Alvaro.

Mallorca: Aouate, Cendrós, Ramis, Nunes, Ayoze, Joao Victor, Tejera (Pino 83'), Pereira, Nsue, Castro (Aki 80') i Webó (Rubén 91').

Gols: 1-0 (18') Álvaro. 1-1 (62') Webó. 1-2 (82') Nsue.

Àrbitre: González González. Targetes grogues: a Amat, Luis García, Duscher, Sergio García i Chica pels locals, i a Ayoze, Cendrós i Tejera pels visitants.

Públic: 20.134 espectadors a Cornellà-El Prat.

stats