ESPANYOL
Esports Futbol 12/07/2011

Condal: "Lluitarem per Europa i posarem els mitjans per fer-ho possible"

La candidatura continuista, encapçalada per Ramon Condal, aposta pel sanejament econòmic i financer del club i per lluitar per ser a Europa

Nuria García
2 min
Ramon Condal segueix, atent, la roda de premsa de Dani Sánchez Llibre després de la reunió al consell. L'amo de Condis es va presentar ahir com a possible nou president de l'Espanyol.

Cornellà de LlobregatRamon Condal, el candidat continuista, s'ha adreçat als accionistes per explicar-los quina és la seva proposta per gestionar i dirigir el club. "Tenim una fe cega en la força de l'Espanyol. Volem consolidar tot el que s'ha fet, amb control i rigor, amb una gestió amb criteris empresarials i amb la combinació d'experiència i joventut", ha explicat Condal, que ha afirmat que el que ell vol és "un club sanejat i ben gestionat".

En l'àrea esportiva, Condal ha dit que vol que el primer equip "lluiti per Europa". "Lluitarem per Europa i posarem els mitjans per fer-ho possible", ha afirmat. Sobre l'àmbit social, ha dit que vol "un club que generi il·lusió i orgull, en constant creixement", i ha apuntat que el seu objectiu és arribar als "40.000 socis".

Condal ha explicat que intentarà que l'Espanyol sigui "un club que es faci sentir i valer" abans de recordar que l'Espanyol aporta "molt a Barcelona, al Baix Llobregat, a Catalunya, al futbol i a l'esport en general".

Sergio Oliveró ha parlat de l'àrea econòmica de la candidatura, que basarà en tres línies. La primera: "Actuarem amb rigor pressupostari, fent un seguiment mensual de les partides de despeses, controlant les despeses, sent transparents en les decisions que no sempre agraden i que s'hagin de prendre per sanejar el club". Respecte la proposta que presenten, Oliveró ha dit que pretenen arribar al "dèficit zero" amb pressupostos més realistes. "Hem d'aconseguir que les despeses i els ingressos siguin el 99% reals". A més, respecte els ingressos, Oliveró ha avançat que esperen "una revisió a l'alça dels drets de televisió". "L'objectiu és no haver d'hipotecar part dels ingressos de la temporada vinent per cobrir les despeses de l'actual".

Germán de la Cruz ha explicat l'àrea esportiva. "Plantegem fites ambicioses. En els darrers anys, el club ha donat un gir important i nosaltres proposem un projecte de futur", ha comentat De la Cruz, que ha afegit: "Els dos pilars bàsics han de ser el director esportiu del club [Ramon Planas] i l'entrenador [Mauricio Pochettino]." De la Cruz és conscient que l'Espanyol "no està entre els deu clubs més potents de la Lliga", però ha matisat que la lluita de l'Espanyol "serà per entrar a Europa".

Per últim, De la Cruz ha conclòs: "Estic segur que entrem en la millor etapa esportiva del club. Els fonaments ja estan posats", ha remarcat.

stats