ESPANYOL
Esports Futbol 23/02/2011

Pochettino: "Per a nosaltres el retorn de Tamudo no és gens morbós"

L'entrenador de l'Espanyol, que es retrobarà amb Raúl Tamudo, ara jugador de la Reial Societat, ha assegurat que per a l'equip blanc-i-blau "no és gens morbós"

Redcció
1 min
Pochettino dóna instruccions al Reyno de Navarra

Sant Adrià de BesósMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, que es trobarà aquest dissabte amb l'exdavanter espanyolista Raúl Tamudo, ara jugador de la Reial Societat, ha assegurat avui que per a l'equip català "no és gens morbós".

"El seu retorn no causarà un estrès afegit al grup. Tots ens alegrem que gaudeixi del futbol, sigui feliç i marqui gols", ha asseverat el tècnic blanc-i-blau. Pochettino ha apuntat que "segurament Tamudo tindrà una rebuda com es mereix, per ser un dels jugadors més grans de la història d'aquest club".

El tècnic argentí ha respost a Raúl Tamudo, que ha comentat que la seva situació a l'Espanyol els últims temps era complicada.

"Per a ell van ser moments difícils de suportar, com per a altres també ho van ser. És normal que digui això, però els capítols s'han de tancar. Vindrà aquí, defensarà els seus colors i res més", ha subratllat.

El preparador espanyolista tampoc no ha assajat un pla específic contra Tamudo, actualment el màxim golejador de la Reial Societat amb sis gols: "El partit es prepara de la mateixa manera que davant altres davanters, pensant en les seves qualitats i prestant atenció a les seves característiques".

En àmbit col·lectiu, Pochettino assegura que el seu equip té unes ganes boges de trencar la ratxa de quatre derrotes seguides. "Hem de treure la intensitat i la ràbia que ens va faltar a Pamplona".

"Diumenge es va fer llarga la tornada a Barcelona, però hem fet autocrítica. Estem recuperats i tenim ganes de reivindicar-nos", ha asseverat el tècnic.

stats