ESPANYOL
Esports Futbol 25/02/2011

Pochettino: "Tenim una bona oportunitat per reivindicar-nos davant un gran rival"

El tècnic espera que l'equip es refaci de la ratxa de quatre derrotes consecutives a la Lliga i reconeix que el retorn de Tamudo serà especial per a l'afició periquita

Redacció
1 min
Pochettino dóna instruccions al Reyno de Navarra

Sant Adrià de BesósL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, espera trencar demà contra la Reial Societat la mala ratxa de quatre derrotes consecutives del conjunt blanc-i-blau.

"Tenim una bona oportunitat per reivindicar-nos davant la nostra afició i davant un gran rival", ha assenyalat el tècnic blanc-i-blau, que ha destacat les virtuts de la Reial Societat: "És una de les revelacions de la Lliga".

"Juguen en la mateixa línia que la temporada de l'ascens. És un equip aguerrit, fort, amb qualitat i que junta bé les línies. A més, tenen un entrenador atrevit. No em sorprèn que estiguin a dalt", ha afegit.

El suport de l'afició, per l'entrenador argentí, serà clau. "Potser la gent ha abaixat una mica els ànims i està decebuda després dels últims resultats. La graderia vol sentir-se guanyadora una altra vegada i estic convençut que hi haurà un bon ambient. És important que l'equip es torni a agradar una altra vegada i guanyar", ha apuntat.

Els problemes en defensa, amb la baixa del lateral dret Chica per sanció i el central Forlín per lesió, inquieten Pochettino: "Sembla que vius en pretemporada, perquè quan tenim els automatismes sempre passa alguna cosa que t'ho trastoca tot, encara que hem d'adaptar-nos perquè és la nostra feina".

Finalment, el tècnic blanc-i-blau entén que els aficionats esperin el retorn de Tamudo, ara màxim golejador de la Reial Societat, amb sis gols: "Aquest partit és bonic per a la gent de l'Espanyol. Serà molt especial el seu retorn, perquè és un jugador que ha estat aquí durant molts anys".

stats