ESPANYOL
Esports Futbol 11/03/2011

Sergio García i Javi Márquez són dubte fins aquest dissabte

Pochettino valorarà aquest dissabte si Sergio García i Javi Márquez, recuperant-se de les seves lesions, entren a la convocatòria per al partit contra el Deportivo

Redacció
1 min
Sergio García en una acció del partit contra la Reial Societat.

Sant Adrià de BesósL'entrenador l'Espanyol, Mauricio Pochettino, valorarà aquest dissabte després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva si el davanter Sergio García i el migcampista Javi Márquez, recuperant-se de les seves lesions, entren a la convocatòria per al partit de diumenge contra el Deportivo.

Sergio García va patir durant el partit contra el Llevant una luxació escapulohumeral a l'espatlla dreta després d'un xoc i, encara que passarà pel quiròfan en acabar la Lliga, podria jugar amb una protecció de neoprè. La voluntat del futbolista és vestir-se de curt, però el cos tècnic pot preferir actuar amb prudència.

Javi Márquez, de la seva banda, evoluciona correctament de la seva forta contusió al turmell dret. Les sensacions del del planter milloren dia a dia, però demà serà la prova definitiva per sortir de dubtes. El català s'ha perdut els dos últims partits de Lliga obligant el tècnic a reconstruir la medul·lar.

Cristian Álvarez, amb un esquinç al dit polze de la mà esquerra, s'ha entrenat aquest matí amb un embenat especial. Tot apunta que demà el porter argentí entrarà a la llista de convocats per al partit contra el Dépor. La resta de tocats de llarga durada, Baena, De la Peña i Mattioni, evolucionen bé.

stats