ESPANYOL
Esports Futbol 26/03/2011

Els metges frenaran Sergio García davant el mínim risc de lesió

El davanter s'exercita amb una petita fissura a la banya posterior del menisc intern del genoll esquerre, tot i que podria jugar amb normalitat en el pròxim partit

Efe
1 min
Sergio García assegura que pot jugar contra el Dépor.

Sant Adrià de BesósEl davanter de l'Espanyol Sergio García s'està exercitant amb una petita fissura a la banya posterior del menisc intern del genoll esquerre i, encara que podria jugar amb normalitat en el pròxim partit de Lliga, els metges observen amb detall la seva evolució.

La setmana que ve el punta català començarà el treball de camp per posar-se en forma i estar a disposició de Pochettino. De tota manera, els metges blanc-i-blaus estan atents a l'estat del seu genoll i frenarien el futbolista en cas que hi hagués el mínim risc que la seva lesió anés a més.

D'altra banda, els tocats Aldo Duscher, Javi Márquez i Víctor Álvarez aniran entrant a mitjans de la setmana que ve, dimarts o dimecres, a la feina del grup. La seva incorporació es produirà de forma progressiva i controlada.

Rui Fonte, per la seva banda, incrementarà la càrrega d'entrenament una mica més que la resta de tocats, mentre que Iván de la Peña, amb una entesitis aguda a la inserció de l'adductor dret, ha acabat l'entrenament d'aquest matí amb bones sensacions.

La plantilla blanc-i-blava gaudirà de dos dies de descans i tornarà a la feina dimarts vinent a les 10.30 hores a la ciutat esportiva.

stats