ESPANYOL
Esports Futbol 07/07/2011

L'Espanyol presenta una equipació clàssica amb franges més amples

Els futbolistes del primer equip periquito Ernesto Galán i Álvaro Vázquez han estat els encarregats d'exercir com a models en la presentació de les noves samarretes

Efe
1 min
Les noves samarretes de l'Espanyol per a la propera temporada.

Cornellà de LlobregatUna samarreta amb aire clàssic, amb franges blaves i blanques horitzontals més amples del que era habitual en les últimes temporades, és l'aposta per a la nova equipació de l'Espanyol, que ha estat presentada aquest dijous al matí.

La segona és més innovadora. Es tracta d'una samarreta amb franges horitzontals negres i blaves. A totes dues samarretes, a les mànigues, hi ha detalls de color daurat.

La samarreta habitual de l'Espanyol té les franges més amples, dues blanques i una blava al centre. La principal novetat és la part del darrere, que és totalment de color blau. El coll, amb forma de pic, també és blau, així com tota la part del darrere. Les mitges són blanques i el pantaló aposta per un clàssic blau.

La segona equipació blanc-i-blava està composta per franges horitzontals negres i blaves, el gruix de les quals va disminuint progressivament de dalt a baix. Les mitges tenen el mateix disseny. El coll, les mànigues, que mantenen les vores daurades de la primera samarreta, i el pantaló són negres.

La samarreta dels porters té el mateix estil que la segona equipació, amb franges horitzontals que redueixen la seva mida des del coll fins a la base, però canviant el color gris pel blau. De tota manera, hi haurà fins a cinc models diferents que modificaran el gris de l'elàstica per altres tons.

L'empresa xinesa Li-Ning és l'encarregada del disseny. Hi haurà 80 punts de venda a Catalunya en què es podran adquirir les equipacions, a més de les botigues habituals de l'Espanyol. Els futbolistes del primer equip blanc-i-blau Ernesto Galán i Álvaro Vázquez han estat els encarregats d'exercir com a models.

stats