Espanyol
Esports Futbol 23/12/2011

Ramon Condal, president de l'Espanyol: "Firmaria ara mateix una final de Copa contra el Barça"

Quan ha vist l'horari del derbi amb l'Espanyol de Lliga ha dit: "Quan l'he sabut ja m'he cabrejat perquè la taquilla se'n va en orris"

Efe
2 min
Ramon Condal, ovacionat després de ser escollit president de l'Espanyol

BarcelonaRamon Condal, president del RCD Espanyol, firmaria "ara mateix" poder jugar una final de la Copa del Rei contra el Barcelona, després que als blanc-i-blaus els hagi tocat el sorteig un camí assequible cap a la gran cita. El primer rival del conjunt català en vuitens de final és el Còrdova, amb la tornada a Cornellà-El Prat. El mandatari blanc-i-blau, malgrat tot, recela del sorteig: "Has de respectar tots els rivals perquè en el món del futbol qualsevol et pot guanyar. Els vaig veure l'altre dia i juguen molt bé", ha dit Condal durant el tradicional dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació.

Europa

El president de l'Espanyol ha recordat que una final de Copa atorga, si el contrari ja té plaça europea, un lloc en competició continental: "Volem arribar a dalt i quedar mínim segons per tenir aquesta opció. Però a Santiago no s'hi arriba amb un dia. Ara que ja tenim la part econòmica controlada ens hem de centrar en l'esportiva".

La prioritat del president de l'Espanyol aquesta temporada és, però, la Lliga: "És on ens hem d'espavilar i després anar fent camí, encara que si podem portar bé totes les competicions de forma paral·lela ho farem". L'objectiu de Condal és Europa: "Jo voldria entrar-hi, encara que de vegades cal ser realistes".

L'horari del derbi

Després de la Copa davant el Còrdova, l'Espanyol es mesura al Barcelona en el derbi català el proper 8 de gener a les 21.30 hores. "Quan he sabut l'horari ja m'he cabrejat perquè la taquilla se'n va en orris. Els que viuen fora ja no vénen i ha d'arribar un dia en què s'acabi tot això", ha comentat.

En l'apartat estrictament esportiu, Condal ha reconegut la dificultat de vèncer els culers: "Has de tenir molta sort i estar al 110 per cent per guanyar el Barça. Tots sabem el potencial que té. Ahir va guanyar per 9-0 a l'Hospitalet i jo me'n vaig anar a dormir a la mitja part".

Fitxatges

Pel que fa a fitxatges, Condal ha confessat que l'arribada d'un davanter centre és, per ell, poc probable. "Aquesta incorporació està més freda del que la gent es pensa. Crec que ni la direcció esportiva ni els tècnics demanaran res en aquest mercat d'hivern", ha afirmat.

Sobre el futur d'Álvaro Vázquez, pel qual el Sevilla podria fer una oferta, segons algunes informacions, el president ha dit que "farem els passos necessaris perquè es quedi amb nosaltres". A més, el president ha negat qualsevol possible traspàs del central mexicà Héctor Moreno.

stats