Espanyol
Esports Futbol 19/11/2012

Ramon Condal: "Hem de trobar tot el que ens uneix i deixar de banda el que ens separa"

El president de l'Espanyol ha llegit un contundent discurs per acomiadar el seu mandat. Els accionistes presents a la junta l'han escridassat i xiulat amb energia

Natalia Arroyo
2 min
L'Espanyol celebra la seva Junta General d'Accionistes a la Fira de Cornellà

Cornellà de LlobregatEnvoltat de la forta cridòria generada pel miler d'accionistes presents a la Fira de Cornellà, l'encara president de l'Espanyol ha llegit un emotiu i contundent discurs per acomiadar-se del club.

"M'agradaria donar-vos les gràcies per la vostra assistència. Es tracta d'un acte molt important per al club. Aquesta resposta vostra demostra que el club està molt viu. Entre tots, podem aportar el nostre granet de sorra i fer d'aquest Espanyol un gran club. És el meu últim dia com a president i em sento molt orgullós de veure que tants periquitos volem treballar per al nostre club", ha començat.

El discurs s'ha anat trencant amb crits aïllats i tímids xiulets dels accionistes. Ramon Condal, fent valer la seva veu, ha continuat: "Vull destacar la feina de tots els que han fet des del Consell una tasca compartida i que han permès donar resposta a les dificultats econòmiques, així com consolidar el pas endavant fet amb l'arribada a Cornellà-El Prat. En el futur, caldrà seguir en aquesta línia i no estirar més el braç que la màniga i treballar de valent per fer créixer la nostra entitat. Cal assegurar els ingressos i reduir les despeses. El club presenta beneficis i, encara que siguin petits, és un èxit de tots".

"En primer lloc vull dir-vos que ha sigut un gran honor presidir aquesta casa. He mirat de donar el millor de mi per a l'Espanyol. Ho he intentat fer com a president. Ara vindran noves persones i nous estímuls. Un nou president, amb la seva manera de fer. Sigui qui sigui qui m'agafi el relleu, segur que ho farà amb la mateixa estima i dedicació que van tenir els 25 presidents abans que jo i jo mateix. No deixeu mai de lluitar per aquest escut i aquests colors. Aquesta nit comença una nova etapa per al club, un nou temps en el que necessitarem més que mai la unitat. Hem de trobar tot el que ens uneix i deixar de banda el que ens separa. Només així serem dignes de tots els que van lluitar per fer de l'Espanyol un club referència actualment. Les hem viscut de tots colors, però mai hem defallit. Quan treballem junts, som capaços del millor. No ens podem permetre que l'energia se'n vagi a res més que no sigui construir el futur del club. Marxo amb l'obligació de dir-ho: Unitat, unitat i unitat", ha dit per acabar.

stats