Espanyol
Esports Futbol 19/12/2011

Ramon Condal supera amb comoditat la seva primera junta d'accionistes

El president blanc-i-blau ha vist com els accionistes aprovaven tots els punts de l'ordre del dia, en una junta en què només l'APMAE s'ha mostrat crítica

Martí Molina
2 min
Junta d'accionistes de l'Espanyol.

Cornellà de LlobregatTal com es preveia, la junta d'accionistes de l'Espanyol ha aprovat aquest divendres tots els punts de l'ordre del dia que havia proposat el consell d'administració del club. Ha sigut una reunió molt plàcida, que el mateix president, Ramon Condal, ha qualificat de "bassa d'oli". De fet, només l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes del club s'han mostrat crítics amb la gestió de l'entitat periquita.

La junta ha aprovat els diferents punts per àmplia majoria. El més important, els comptes, ha passat el tràmit amb un 94'95% de vots favorables, en una reunió que s'ha completat a l'Auditori de Cornellà de Llobregat.

En total hi han assistit 169 accionistes, que cal sumar als 922 que hi estaven representats. Un d'ells, Daniel Sánchez-Llibre. I és que l'expresident del club no ha pogut assistir-hi per motius personals. En qualsevol cas, el total de capital representat era del 58'66%, suficient com per donar validesa a la junta general ordinària.

Els comptes de la temporada 2010/11, que contemplen un milió d'euros de pèrdues i un dèficit net acumulat de 148 milions, han sigut aprovats amb el 94'95% de vots favorables, per un 5'04% de vots negatius, a més d'algunes abstencions i vots en blanc. Aquests vots negatius són, principalment, els de l'APMAE, que ja han informat a la mateixa junta que hi votaven en contra.

Ramon Condal, president de l'Espanyol, ha agraït la participació de tots els assistents, i ha assegurat que el consell d'administració del club "escoltarà totes les propostes i les valorarà". En aquest sentit, també ha agraït l'aportació dels petits i mitjans accionistes, "encara que les seves opinions fossin contràries" a les de l'actual equip directiu del club.

stats