Espanyol
Esports Futbol 12/07/2011

Ramon Condal: "Us demano unitat per fer un gran Espanyol. Treballaré cada dia i ho aconseguirem"

El nou president s'ha marcat el repte "prioritari d'aconseguir el sanejament econòmic del club" i diu que escoltarà totes les opinions per construir el club blanc-i-blau

Martí Molina
1 min
Condal rep la felicitació de Sánchez Llibre

BarcelonaEl nou president de l'Espanyol s'ha demanat unitat a tots els periquitos per encarar el projecte blanc-i-blau després de l'adéu de Sánchez Llibre. Ramon Condal, que ha estat escollit aquest dimarts com a nou dirigent del club, ha demanat als aficionats que dediquin "totes les energies" a fer un "gran Espanyol", i ha explicat que "treballaré cada dia per fer-ho i ho aconseguirem".

Condal ha explicat que un dels primers reptes "prioritaris" com a nou president és aconseguir "sanejar econòmicament el club". En aquest sentit, s'ha mostrat molt satisfet amb el llegat que li ha deixat l'anterior dirigent: "Tenim dues autèntiques joies: la ciutat esportiva i el nou estadi. Tenim un creixement social imparable i un projecte esportiu i econòmic que assegura el futur del club". I en aquest sentit ha dit que "Dani Sánchez Llibre ha estat el millor president de l'Espanyol i treballarem per continuar la seva feina".

Condal, qui ha dit que ser president "és l'orgull màxim que podia tenir" i que afrontava el càrrec amb "una gran responsabilitat" i amb la promesa de "treball, treball, treball i molt d'esforç"; s'ha felicitat per ser "el club amb més accionistes del futbol espanyol". El nou màxim dirigent ha dit que "el nou consell escoltarà totes les propostes" i s'ha mostrat favorable al fet que hi hagi "noves idees -referint-se a l'APMAE- pel club". Tanmateix, ha dit que si els petits i mitjans accionistes li faciliten el document que han presentat a l'assemblea, el nou consell l'estudiarà".

stats